vineri, 16 decembrie 2022

Gentuța Floarea soarelui

Doamne ajută tuturor!
sursa Pinterest
O floare nu poate înflori fără soare și omul nu poate trăi fără iubire. 
(Max Muller)

Nu, nu e august... E miezul lunii decembrie. Dar, pentru că am tot văzut pe blogurile de fotografie imagini cu florile verii, mi-am amintit și eu de gentuțele mele cu floarea soarelui.
Prima dintre ele, a fost un dar pentru fiica mea, care iubește Floarea Soarelui.


Fiind pentru ea, am adunat materialele și am pornit la treabă. Am dichisit-o cum am știut mai bine: i-am pus căptușeală, capse, ba chiar i-am făcut și un buzunăraș interior. 


Iată rezultatul:



Apoi, pentru că mi-a plăcut foarte mult cum a ieșit, am zis să croșetez una și pentru mine. Am ales să asamblez pătratele în alt mod, astfel încât gentuța mea să fie puțin diferită de a fiicei mele. 

 
Toate bune și frumoase, numai că, am lăsat-o și am reluat-o de atâtea ori (am avut-o chiar și în concediu, la malul mării) încât nici până astăzi nu am finalizat-o. 


Și mai am atât de puțin...


Recunosc că acesta este unul dintre defectele mele. Încep mai multe lucruri deodată și unele dintre ele rămân așa agățate, pentru mai mult timp. Nădăjduiesc totuși, cu mila Domnului, să mai reduc din această listă de lucruri ce sunt în așteptare. Nu de alta, dar nu se știe niciodată cât timp mai am. Nu ar fi păcat să rămână neterminate?

Dar, ca să închei într-o notă mai optimistă, vă doresc din toată inima o zi binecuvântată, cu spor în toate cele bune și cu lucruri duse la bun sfârșit!
Să aveți bucurie!

Sursa Pinterest

2 comentarii:

  1. tare faină-i! sau cum s-ar zice pe la noi: ”no, da nealcoșe straiță ai!” cred că acum s-ar potrivi cel mai bine de purtat pentru că florile de pe ea ar fi în contrast cu vremea de afară, ar fi o mângâiere pentru ochi și suflet. pentru la vară termini una cu motive hibernale, așa pentru puțină ”răcoare” :) (iarna car și vara sanie)
    spor în toate cele bune să ai, dacă ai pus început bun la lucrarea ta atunci cu siguranță că Dumnezeu îți ajută să o duci la bun sfârșit. Măicuța Domnului să vă poarte de grijă mereu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos le zici tu, ca pe la voi. Mi-a trebuit ceva timp să deduc ce ai vrut să spui. :)
      Bună ideea cu o geantă cu motive de iarnă. Să mai încep una, oare? :)))
      Îți mulțumesc din suflet pentru rugăciuni! Dar, știi tu...
      "Inima omului gândeşte la calea lui, dar numai Domnul poartă paşii lui." (Pildele lui Solomon 16.9)
      Mila Domnului cu noi toți!

      Ștergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *