vineri, 1 septembrie 2023

{ Blog 365...day 244 }

Provocare adusă în blogosferă de către Sandra -
Diary of a stay a home mum

Doamne ajută la ceas de seară! Bine v-am regăsit la început de toamnă și de An nou bisericesc. Să ne ajute Dumnezeu să punem început bun!


E minunat că poti să-ți propui să o iei de la-nceput, un început bun și frumos, chiar dacă ieri ai greșit sau n-ai făcut tot ce puteai să faci...E minunat să ai aceasta șansă, zilnic!

Dumnezeule, din stricăciune scoate-mă!
Să sporim în frumos și în bine!

Una pe zi...
Laudă şi măreţie este lucrul Lui...

Sursa: Mineral Joy
Cuvântul zilei... 
"Ca să afle cineva adevăratul scop al vieții, temelia reală și de acolo să pună început bun, trebuie, mai întâi, să se vadă pe sine însuși în relație cu ceilalți. Ceea ce înseamnă că în relație cu ceilalți ne vom vedea adevăratul sine, în modul în care ne raportăm (la aproapele). Astăzi ne termină individualismul. Cu toate că trăim în orașe mari, în final ne simțim foarte singuri. Chiar și în familie se poate simți cineva singur-singurel. Omul simte în adâncul sufletului său că nu poate trăi singur; nu are simțirea mulțumirii cu sine, a plinătății, ca să poată, ca un om liber, să-l iubească pe aproapele. Să fie în comuniune cu el și să se simte una cu celălalt. De aceea, se agață de ceilalți în într-un mod înrobitor și nu poate să evolueze lin. Nu poate trăi singur, există un individualism, ceva bolnăvicios și fiecare încearcă să se agațe de cineva, ca să simtă că are ipostas, că are o valoare." 
(părintele Varnava Iancu)

Un an nou plin de bucurie duhovnicească vă doresc! Domnul să ne bucure cu darurile Sale, pe fiecare!

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Un an nou bisericesc cu spor duhovnicesc și pace în suflet și ție, draga mea!

      Ștergere
  2. Daniela, și ție îți doresc un an bisericesc binecuvântat. Să ne ajute Dumnezeu să reușim mereu să punem început bun 🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu, Ioana!
      Creștere duhovnicească și izbândă în lupta cu patimile să avem. 🤗😘

      Ștergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *