vineri, 22 septembrie 2023

{ Blog 365...day 265 }

Provocare adusă în blogosferă de către Sandra -
Diary of a stay a home mum

Doamne ajută la ceas de seară! Bine v-am regăsit!

Sursa: Pinterest.com

Cei mai frumoși oameni pe care i-am întâlnit sunt aceia care au cunoscut înfrângerea, au aflat suferința, au cunoscut căderea, lupta și apoi și-au găsit drumul. De abia când lumea lor s-a destrămat și genunchii lor au lovit podeaua, au ridicat ochii către El și au aflat smerenia.
Aceste persoane au o sensibilitate și o blândețe ieșită din comun. Și o anumită înțelegere a vieții și a durerii celuilalt.

Una pe zi...
Laudă şi măreţie este lucrul Lui...

Quartz - Columbia
From Geologic Gallery
Sursa: Imagine Gems

Cuvântul zilei...

Asa ar trebui sa ne vedem si pe noi la fiecare infrangere. Sa vedem si sa traim mortile acestea, pentru ca, stim noi bine, din fiecare moarte ne inviaza Hristos. Asa ne incredintam de neputinciosia mortii si de atotputernicia Invierii. Noi avem nevoie de aceasta incredintare, noi nu putem trai fara inviere. Dar ce fel de inviere fara moarte? De aceea, Hristos ne lasa aceste morti provizorii, caderile noastre, ca sa nu ne despartim nici o clipa de bucuria invierii.

De fapt, noi nu facem decat sa inviem neincetat, sa inviem cu disperare si nesabuinta, sa ne desprindem, cu fiecare smuncitura din mlastina pacatelor si a gresalelor noastre, pentru smuncitura finala, prin care vom trece pentru totdeauna de la lupta la odihna, de la infrangere la biruinta, de la moarte la viata.

(Ieromonah Savatie Bastovoi)

Noapte cu pace tuturor!

2 comentarii:

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *