marți, 27 iunie 2023

{ Blog 365...day 178 }

Provocare adusă în blogosferă de către Sandra -
Diary of a stay a home mum

Doamne ajută la ceas de seară! Bine v-am regăsit!

Sursa: Pinterest.com

– Oamenii se luptă, însă, cu gândul deznădăjduit că Dumnezeu nu le va ierta un anume păcat. Ei zic: eu nu-mi pot ierta lucrul acesta, cum oare îl va ierta Dumnezeu?

– Orice altceva este mai bun decât deznădejdea. Însă gîndul acesta e de la vrăjmașul. Fiindcă Domnul spune, și în Vechiul, și în Noul Testament, că oricâte sunt păcatele noastre, să ne întoarcem la El, și El va spăla păcatele noastre și ne va face curați ca zăpada, zice prorocul. La fel și în Noul Testament, Domnul nostru ne încurajează să iertăm de șaptezeci de ori câte șapte. Dacă El ne spune să iertăm de șaptezeci de ori câte șapte, cu cât mai mult face El asemenea! Și dacă El a înmulțit anii lui Faraon când a cerut să-i lungească viața, și dacă El până și de diavoli s-a îndurat cînd au cerut să intre în porci, și i-a lăsat, ne va lăsa pe noi, care Îi cerem iertarea păcatelor pentru a putea să ne unim cu El?

(Extras din interviul Părintelui Zaharia de la Essex: „Să zidim Biserica cea sfântă a lui Dumnezeu înlăuntrul nostru,”, sursa Familia Ortodoxă.)

Una pe zi...
Laudă şi măreţie este lucrul Lui...

Grape Agate Cluster
Sursa: Sacred Stones
Gândul zilei...
Nu te deznădăjdui pentru că Dumnezeu este milostiv, dar nici nu fii fără grijă pentru că El este şi drept. (Sfântul Ioan Gură de Aur)

Sursa: Pinterest.com
Noapte cu pace tuturor! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *