miercuri, 12 iulie 2023

{ Blog 365...day 193 }

Provocare adusă în blogosferă de către Sandra -
Diary of a stay a home mum

Doamne ajută la ceas de seară! Bine v-am regăsit!

Sursa: Pinterest.com
O familie este aceea în care soții se completează între ei, se iartă, il au pe Dumnezeu în prin plan, merg la Biserică și la spovedanie împreună cu dragoste si cu credință, se îndrăgostesc unul de altul în fiecare zi, își înțeleg neputințele unul la celalalt și se ajută unul pe altul, se sprijină să treacă peste toate cu bine! Se smeresc unul în fața celuilalt și mai presus de toate se iubesc necondiționat! Asta aș înțelege eu prin familie! Familia nu este cu siguranță atunci când femeia este sclava bărbatului sau când bărbatul e zăpăcit de reproșurile soției. Familia nu se poate numi, atunci când de sărbători soții stau în aceiași casă dar sunt certați, atunci când trăiesc în haos și fără Dumnezeu în inima lor, când în loc de iubire, inima fiecăruia dintre ei este plină de ură! Când pronunțăm cuvântul familie, atunci ne gândim la binecuvântare!
(Părintele Ioan Danci)
Sursa: Pinterest.com
Una pe zi...
Laudă şi măreţie este lucrul Lui...

Fantastic Wavellite crystals. Mauldin Mountain Quarries, Montgomery Co., Arkansas, USA.
Photo copyright - Golden Hour Minerals
Sursa: Geology Addictive
Cuvântul zilei...
Soţii trebuie să cultive virtutea dragostei cât mai mult, ca să rămână uniţi amândoi pentru totdeauna, ca astfel să fie împreună cu ei şi al Treilea, „Preadulcele nostru Iisus”.
(Sfântul Cuvios Paisie Aghioritul)

Provocare la rugăciune... (#12) - lansată de către Irina, Dulce casă.   


Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajută-l pe soțul meu (numele), să treacă cu bine această încercare ce îi stă înainte. Cel ce ne-ai cerut să fim înţelepţi ca şerpii şi blânzi ca porumbeii, luminează-l pe robul tău ... să iasă încununat din această încercare.
Te rugăm să arăţi şi de această dată puterea ajutorului Tău. Dar să nu fie după voia noastră, Doamne, ci după voia Ta cea sfântă, că Tu îl iubeşti mai mult decât mine şi ştii ce-i este cu adevărat de folos. Doamne, ajută-l pe robul Tău ... să nu caute lauda lumească, ce este degrab trecătoare, ci să caute vieţuirea curată şi sfântă, ca să dobândească Împărăţia cerurilor. Vieţile oamenilor sunt pline de încercări. Ce folos vom avea dacă vom câştiga bunătăţile vremelnice, de nu le vom dobândi şi pe cele veşnice? Ce folos vom avea de ne va lăuda lumea aceasta, dacă faptele noastre nu sunt bineplăcute Ţie? Ajută-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine să căutăm împlinirea noastră şi să preaslăvim în vecii vecilor Numele Tău cel Sfânt. Amin!

Sursa: Pinterest.com
Noapte cu pace tuturor!

2 comentarii:

  1. Minunat! Mulțumesc! Domnul sa ne ajute sa avem mereu in inimi aceste cuvinte si rugaciuni pline de intelepciune pentru soții noștri! Te îmbrățișez! Zi binecuvântată sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te îmbrățișez și eu, Viorica! Pentru postarea de diseară am ales tot o rugăciune pentru soții noștri, una care-mi place foarte mult.
      O zi binecuvântată și ție!

      Ștergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *