duminică, 20 noiembrie 2022

Blogonoiembrie 2022: ziua 12

(sursa Pinterest)

Versetul zilei de astăzi

Dacă îti vei opri piciorul tău în ziua de odihnă si nu-ti vei mai vedea de treburile tale în ziua Mea cea sfântă, ci vei socoti ziua de odihnă ca desfătare si vrednică de cinste, ca sfintită de Domnul, si vei cinsti-o, fără să mai umbli, fără să te mai îndeletnicesti cu treburile tale si fără să mai vorbesti desertăciuni,

Atunci vei afla desfătarea ta în Domnul. Eu te voi purta în car de biruintă pe culmile cele mai înalte ale tării si te voi bucura de mostenirea tatălui tău Iacov, căci gura Domnului a grăit acestea.

Isaia cap 58

Vremea astăzi

Slavă lui Dumnezeu, în sfârșit plouă și în zona noastră. A plouat mărunt încă de aseară și astăzi pe parcursul întregii zile.

Gândurile zilei

Frumusețea unei zile de duminică este inegalabilă. Pe lângă faptul că ne îndulcim cu Sfânta Liturghie, totul pare mai blând și mai frumos. Prezența întregii familii acasă, la masă, privind un film împreună sau jucând un Catan, o cafea sau un ceai băute împreună cu cei dragi, sunt bucurii de adunat în traista sufletului. Parcă timpul se scurge altfel în zilele de duminică. E un fel de pregustare a Raiului.

Duminică binecuvântată tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *