miercuri, 16 noiembrie 2022

Blogonoiembrie 2022: ziua 8

Ferdinand Georg Waldmüller, Austria. Milostenie

“Cu un bănuţ dăruit, poţi cumpăra cerul. Nu fiindcă cerul ar fi atât de ieftin, ci fiindcă Dumnezeu este atât de plin de iubire. Dacă n-ai nici măcar acel bănuţ, atunci dă un pahar cu apă rece!”
(Sfântul Ioan Gură de Aur).

Versetul zilei de astăzi

Dacă dai pâinea ta celui flămând si tu saturi sufletul amărât, lumina ta va răsări în întuneric si bezna ta va fi ca miezul zilei.

Domnul te va călăuzi necontenit si în pustiu va sătura sufletul tău. El va da tărie oaselor tale si vei fi ca o grădină adăpată, ca un izvor de apă vie, care nu seacă niciodată.


Isaia cap 58

Vremea astăzi

A fost o zi rece, dar cu cerul senin. În a doua parte a zilei, am văzut și soarele. Temperatura nu a depășit 13 grade.

Gândurile zilei

Astăzi am avut o zi liniștită la birou. Mă bucur că în următoarele zile voi fi în concediu să mai rezolv din treburi, dar să mă și odihnesc. În ultima vreme m-am simțit destul de obosită și fără prea multă energie.
Sunt recunoscătoare că am reușit să înlocuim frigiderul, care era de vârsta fiicei mele, adică mai avea puțin și serba majoratul :)) Nu am așteptat să cedeze complet, dar dădea semne de oboseală. În plus, soțul meu a insistat să îl înlocuim cu unul cu o clasă energetică superioară, să limităm cât de mult se poate consumul de curent și implicit și factura. :)
Așa că e timpul să dezgheț și lada frigorifică, să o pregătesc pentru Crăciun. În plus, vreau să văd exact ce legume mai avem și să întocmim un meniu pentru perioada postului.
Mai am în plan să fac curățenie, să calc rufele, dar să și croșetez cât de mult se poate :D. Sunt aproape de final cu setul de suporturi pentru farfurii și pahare și vreau să termin și covorașul Mariei, început mai demult.

Vă doresc o după amiază și o seară binecuvântată, cu spor în tot ceea ce v-ați propus!

2 comentarii:

  1. Concediu placut si spor la treaba. Abia astept sa ne arati setul pentru suporturi si covorasul Mariei. Stiu ce minunatii ies din mainile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muțumesc mult, Ioana! Aproape am terminat setul. Sper să îl finalizez mâine (mai am trandafirașii) și să fac poze.

      Ștergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *